2013. január 18., péntek

Még egy lépés előre

Dobpörgés és harsonaszó mellett jelentem be újabb segítőnket, társunkat a szelektív kukákkal övezett utunkon: Dr Kertész Virág, a Hulladék Históriák meseszövegének nyelvhelyességi és irodalmi lektora.
Virág azok közé az emberek közé tartozik, akik olyan természetességgel léptek be az életembe, mintha mindig is ott lettek volna.(bizonyára így is van, biztos ti is átéltetek már olyan találkozást, amikor bizonyossággal éreztétek, hogy bár ebben a formában elsőnek találkoztok, mégis, a szívetekkel ismeritek egymást ősidők óta).
Virág ugyanolyan ajándék az élettől, mint Csillukám(előző bejegyzés), úgy nyújtott segítő kezet, hogy nem kérdezett szinte semmit. Ugye nem kell mondanom, hogy ebben a világban micsoda ritka madár az ilyen?
Ezzel a bejegyzéssel (is) szeretnék köszönetet mondani tévedhetetlen szeméért, hibáimat kigyomláló álhatatos munkájáért, megfontolt, bölcs tanácsaiért.
Az első kép, amit feltöltök róla nektek, az előző héten készült vele, amikor közösen megmásztunk egy hegyet. Micsoda szimbólikus jelenet!
És egy másik képet is kaptok róla, mellé sétált Üveg Néne. Nem csoda, hiszen Virág pont olyan bölcs, tapintatos és kedves, mint az öreg üveganyó karaktere!

1 megjegyzés: