2013. június 13., csütörtök

Csak tessék, csak tessék!


Hasznos infók itt, egy helyen:

A Hulladék Históriák-klímanó történeteket 5-12 éves gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk. A könyv a mese nyelvén szól a gyerekekhez a szelektív hulladékgyűjtésről, mindennapos kalanddá téve egy egyébként kötelességszagú viselkedést.
A könyv alapgondolata ősi tudáson alapul: minden él, minden egy, és minden mindennel kommunikál. Ez a szép sámán bölcsesség így hangzik el  a mese elején:
"Mindennek, ami itt a Földön létezik, van egy kis manója, ami mindent tud a saját rábízott feladatáról"
Így születtek meg a szelektív hulladékanyagokat gyűjtő és újrahasznosító manók, akik kalandjaik során mesélnek a gyerekeknek arról a világról, ahol a szemét alapanyaggá, hulladékká válik, ahol a Földünk egyre tisztább és szebb... Papír Apó, Pille Panni, Komposzt Karcsi, Fém Frici, Üveg Néne, Fiola Fióna és Klímanó Kapitány mindennapos kalandjába kapcsolódhat be az olvasó, szülő és gyerkőc egyaránt.

Oldalszám: 68
Kötés: puhakötés (a kemény kötés ellen az szólt, hogy műanyag felhasználás szükséges hozzá, így maradhattunk teljesen újrahasznosított papír mellett)
Papír: 100% újrahasznosított papír
Melléklet: matricás oldal a klímanókkal
Ára: 2500Ft(szállítási, csomagolási költséget tartalmazza az ár)


Megvásárolhatod itt:

Lucifairy Webshop
(Kattints a webshop táblára, itt megrendelheted a könyvet. Vásárlás menete: webshop>Hulladék Históriák mesekönyv>kosárba>kattints a kosár menüpontra>töltsd ki a megrendelő adatlapot>!pipáld ki a vásárlási feltételeket(ha elolvastad:-)>fizetési mód>pénz átutalása>2-3 napon belül érkezik a rendelésed az átutalás beérkezése után)

(ez a saját weboldalamhoz tartozó webáruház, ha szeretnél még több meseillusztrációban gyönyörködni, megteheted a Galériában...és ha tetszett, bátran hagyj bejegyzést a Vendégkönyvben:-)

2 megjegyzés: