2013. február 21., csütörtök

Télvégi pillanatok

Úgy közeleg a megvalósulás pillnanata, mint valami gőzmozdony, hangosan dübörögnek az agyamban a kétely mondatai, csikorogva futnak be az utolsó illusztrációs feladatok az elmémbe, fülembe fütyül az a sok kihívás, ami még előttem áll. Azt azonban eddig megtanultam, hogy az előre haladásnak ára van, amit meg kell fizetni. Nem akár mivel: el kell hagynom a konfort zónámat. Előre láthatólag ez március 7-én következik be, amikor is elindulok haza Magyarországra, hónom alatt a klímanós mappámmal, meg egy kézirattal,(meg egy hosszú listával az elintézésre váró dolgokról). Íme néhány jó hír, amíg így meglapulva, csöndben dolgoztam két bejegyzés között:
- a héten készen leszek a képekkel(ez csak blöff, mindig csúszok pár napot...hahaha)
-2 héten belül kész a nyelvi lektorálás(muszáj neki, mert indulok haza a nyomdába), lelkes lektorunk sasszeme minden hibát kigyomlál
- nyomda megvan, Nyíregyházán adunk életet az első példányoknak
- elkezdődött az angol nyelvre fordítás, pályázni készülünk és egy angol kiadóhoz
- német nyelvű fordítás folyamatban van
- a könyv hátuljára egy fantasztikus embertől várunk ajánlást, személye egyenlőre még titok
- márciusban talán kezembe fogom a könyvet. A 'megvásárlási lehetőségek' címszó a sürgős elintézendők listáján piroslik, amint megvan a konkrét, úgy BIZTOSAK lehettek benne, hogy tudni fogjátok.
Pár kép persze jár cserébe azért, hogy idáig olvastátok a bejegyzést. Képek a műhelyemről, hogy lássátok, többek között hol készülnek a manók, illetve 2 kép a kiegészítő grafikák sokaságából, most ők a kedvenceim:


"- Azt hiszem, valami rosszat ehettem este, lefekvés előtt- mondta ArTúr elcsukló hangon két lapos pillantás között- nem hiszem, hogy ma edzeni tudnék."-komposzt mese


Bajba jutott borz- műanyag mese

a pármai alkotó sarok

kis részletek: Carl és az ásókapanagyharang

Figyeli minden mozdulatom. Kíméletlenül kritikus, de mindig igaza van..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése