2013. május 6., hétfő

Ződ, nemkék

Utolsó bejegyzés óta nem csak a hetek teltek szélsebesen, nem csak a hajam meredt égnek a türelem tanulása közben, nem csak a könyvkiadás nehézségei tágították a pupilláimat egyre kerekebbre, hanem valódi előrelépések is történtek.

Hetekbe tellett, mire összehoztuk úgy a belív tartalmat, hogy jól essen majd a kezeknek lapozgatni. Jelentem, 68 oldalasak lettünk.

Átestünk borítómizérián. Pedig nem lesz valami eszeveszett bonyolult, csak éppen a finisben jöttem rá, hogy amit magam előtt látok, az nem AZ. Ebben a jól felismert helyzetben kell az embernek nemet mondani egy lapos, de még vegetáló kapcsolatban, rakni még egy csipet sót a pöribe, vagy megváltoztani mondjuk egy borító színét. Így lett barnás árnyalat helyett zöld az alapszín, ami félúton van a gekkózöld és a sóskazöld között. Szerintem:-) (férfiaknak csak ződ, nemkék)

Megérkeztek csodás ajánlásaink is. Két fantasztikus embertől: Béki Nándor(agrár-és környezetvédelmi szakdiplomata) sírásig megható szavai, és Dr. Domokos Péter(klímapolitikai főosztályvezetőhelyettes, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) szívig hatoló mondatai. Kíváncsiak vagytok rájuk? Vegyétek meg a könyvet:-)

Webshop. Ez a varázsszó. Elérhetőségét közlöm megjelenésének napján. Ám, ha biztosra akartok menni, hogy marad nektek is egy példány, hagyhattok itt, alant kommentben előre megvételi szándékot(név, e-mailcímetekkel)
5 megjegyzés:

 1. Helló!
  2 db Bruder Emese
  prihodaemese@yahoo.com

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Én szeretnék egy darabot, legalább!
   Név: Kavecsánszki Alexandra
   Cím: axi@humusz.hu
   Már alig várom:)

   Törlés
 3. Szia Mariann!

  Stipistopi min. 2 darab!! Egy személyes használatra, egy fűnek-fának mutogatásra :)

  VálaszTörlés
 4. 2 db-ot szeretnék... :)

  Békési Zsuzsanna
  zsbekesi@gmail.com

  VálaszTörlés